Afspraken

AFSPRAKEN

U kunt telefonisch contact met ons opnemen om een eerste of een vervolgafspraak te maken. De praktijk is dagelijks bereikbaar onder telefoonnummer 050 – 534 3917.

Praktijkuren

  • maandag van 9.00-12.00 en 13.15-16.30 uur
  • dinsdag van 9.00-12.00 en 13.15-16.30 uur
  • woensdag van 9.00-12.00 en 13.15-16.30 uur
  • donderdag van 9.00-12.00
  • vrijdag gesloten

Gedurende vakanties en feestdagen kunnen deze tijden gewijzigd zijn. Buiten de praktijkuren kunt U altijd de telefonische beantwoorder raadplegen.

Tarieven

  • Eerste consult: € 70,00
  • Vervolgconsulten: € 70,00

Vergoeding

Bijna alle ziektekostenverzekeringen hebben chiropractie in hun pakket opgenomen. Voor alle verzekeringen geldt dat alleen behandeling door bij de NCA aangesloten chiropractoren vergoed wordt. De hoogte van de vergoeding loopt erg uiteen en kan variëren van een deel van de behandelingen tot 100 % vergoeding. De vergoedingen gaan niet ten koste van het wettelijk verplicht eigen risico.

Verzekeringsmaatschappij

Wij adviseren u voor aanvang van de behandeling zelf bij uw verzekeringsmaatschappij, waar u voor ziektekosten aanvullend bent verzekerd, te informeren naar de voorwaarden en tevens het aantal behandelingen, die uw verzekering gedeeltlijk of geheel  vergoedt.   Het kan zijn dat de verzekeraar tussentijds de dekkingsvoorwaarden wijzigt, zonder dat wij daarvan in kennis zijn gesteld. Als u zelf navraag doet beschikt u immers altijd over actuele informatie van uw eigen verzekeringsmaatschappij. U rekent zelf de behandeling af bij uw chiropractor, dit kan contant of via pinbetaling. Het is gebruikelijk dat u de nota’s , die u van ons meekrijgt na iedere behandeling, doorstuurt naar uw verzekeringsmaatschappij. Uw verzekeringsmaatschappij maakt dan het te vergoeden bedrag over op uw bankrekening.

Verwijzing

Bijna alle verzekeringen vergoeden chiropractische behandelingen zonder verwijzing door een (huis)arts. Toch adviseren wij u ook dit nog even van tevoren na te vragen bij uw verzekeringsmaatschappij.

Klachtenregeling

Heeft u klachten over onze zorgverlening of suggesties om de zorgverlening te verbeteren, dan vernemen wij dat graag van u.

Heeft u een klacht of een geschil over een chiropractor dan, lees dan hier wat u kunt doen.


ONLINE AFSPRAAK MAKEN

BESTAANDE PATIËNTEN

Bent u al eerder in onze praktijk geweest, dan kunt u met uw inloggegevens direct een afspraak maken:

PLAN EEN VERVOLGCONSULT


BENT U EEN NIEUWE PATIËNT?

Als u nog niet eerder een afspraak in onze praktijk heeft gehad, dan kunt u hier direct een afspraak maken:

PLAN EEN EERSTE CONSULT